We leven in een drukke, chaotische en soms ook een verwarrende maatschappij. Dit heeft ook zijn effect op mensen en het gedrag. Zo ook op de zelfbeelden van individuen. 
Iedereen heeft zijn eigen ervaringen in het leven. Iedereen heeft zijn eigen paden te bewandelen. 
Er kan een moment of periode komen in je leven  waardoor je zelfbeeld veranderd. Je heb bijvoorbeeld traumatische ervaringen meegemaakt of een ouder, ex-partner, collega, familielid die je in plaats van iets "positiefs" meegaf, je een onzekerheid heeft meegegeven. Misschien ben je vroeger gepest? Misschien worstel je met je identiteit of geaardheid.  Misschien maakte je thuis iets mee waardoor je niet goed voor jezelf zorgde. Misschien is je uiterlijk door ziekte of ongeval anders geworden en vind je het moeilijk om hier mee om te gaan. Misschien ben je heel erg onzeker over jezelf en weet je niet waarom. Of weet je het wel maar durf je er niet over te praten. 
Voor deze mensen wil ik er zijn. Ik wil jullie helpen anders naar jullie zelf te kijken. Door middel van fotografie. 
Ik bied fotoshoots aan mensen met een persoonlijk verhaal. Ik neem de tijd om naar je te luisteren. In een ontspannende sfeer kunnen we praten en fotograferen.  Als ervaringsdeskundige en met mijn persoonlijkheid kan ik jou wellicht helpen positiever naar jezelf te kijken en meer te geloven in je kracht. Wat mij is gelukt kan jou ook lukken. 
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking gesprek waarin jij je wensen of je verhaal kunt delen en om te kijken of jij je op je gemak voelt. Of loop binnen bij de studio tijdens de reguliere openingstijden. 
You got this! 
BELANGRIJK: Ik ben geen psycholoog en heb ook geen kwalificatie om zorg te verlenen. Wel ben ik ervaringsdeskundige en heb ik zelf al vanaf jonge leeftijd therapieën gehad om dat wat mij is overkomen een plek te geven en om daar mee te kunnen omgaan. Indien uw klachten dermate ernstig zijn adviseer ik u om contact op te nemen met uw huisarts. Zij kunnen u verder helpen met de juiste zorg die bij u past. 

Back to Top